به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری یزد، پيش از ظهر سهشنبه 24 شهریورماه دومين جلسه شوراي پشتيباني سوادآموزي استان در سال جاری با حضور معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار، مديركل امور اجتماعی و فرهنگي استانداري، مديركل آموزشوپرورش استان و جمعي از مسئولين استان در سالن مرحوم حميديا استانداري برگزار شد.
"محمدعلي طالبي" در اين جلسه ضمن تبريك سالروز ازدواج حضرت علي(ع) و حضرت زهرا(س) اظهار داشت : شعار روز جهاني سوادآموزي در سال 2015"سوادآموزي و جوامع پايدار" است و مهمترین ويژگي در نظر گرفتهشده برای آن، بحث يادگيري مادامالعمراست كه اين شاخص در دين مبين اسلام و فرمايشات حضرت رسول (ص) همواره توصیهشده است.
وي ادامه داد: مقام معظم رهبري و رياست محترم جمهور توجه و اهتمام ویژهای به ریشهکنی بیسوادی در كشور دارند و بايد راهكارهاي تشويقي براي باسواد شدن بیسوادان ديده شود.
طالبي ضمن تشكر از فرمانداران شهرستانهای يزد، ميبد و اشكذر به خاطر تلاشهای فراوان آنها در حوزه ریشهکنی بیسوادی در شهرستانهای مذكور تصريح كرد : "طرح مهندسي مهاجرين و اتباع خارجه" كه در شهرستان ميبد انجامشده و در كنار اين طرح بیسوادان اين شهرستان نيز شناساییشدهاند، میتواند بهعنوان الگو در جلسه نشست مشترك فرمانداران مطرح و از اين طرح در ساير شهرستانهای استان نيز استفاده شود.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار در بخش ديگري از سخنان خود به پديده مهاجرت در استان اشاره كرد و گفت : بخشي از بیسوادی استان به علت وجود مهاجرين و اتباع خارجي بیسواد و کمسواد در استان است كه بايد اين مهاجرت را مديريت و تهديدهاي آن را به فرصت تبديل كنيم.
طالبي بابیان اينكه امروز استان يزد مسئولیت بعضي از مناطق كشور در حوزه ايجاد اشتغال را نيز بر عهده دارد اظهار داشت : باید با سرمایهگذاری در حوزه "صنايع هاي تك" كه استان يزد سرشار از اين ظرفیتها است زمينه حضور مهاجرين بیسواد و کمسواد در استان را كاهش دهيم و بستر را براي اشتغال نيروهاي تحصیلکرده داخل و خارج استان فراهم نماییم.
گفتني است در ابتداي دومين جلسه شوراي پشتيباني سوادآموزي استان، فرمانداران شهرستانهای يزد و اشكذر، معاون فرماندار ميبد و هركدام از افراد عضو جلسه به ارائه گزارش عملكرد خود در 6 ماهه اول سال جاری درزمینهٔ ریشهکنی بیسوادی در استان پرداختند.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا

پنجشنبه 11,ژوئن,2026